Hirdetés

For Honor - ma élesednek a dedikált szerverek

|

A Ubisoft végre-valahára bevezeti a régóta várt megoldást, ráadásul jutalmakat is szerezhetünk, ha segítünk a tesztelésben.

Hirdetés

Ígéretes alkotásnak indult a For Honor, azonban a megjelenés után hamar lecsengett a hype, és mára már jóval kevesebben játszanak vele, mint néhány hónapja. Azonban a Ubisoft nem hagyja magára a játékot, és ma végre bevezeti a már korábban beígért dedikált szervereket.

Hirdetés

A For Honor egyik legnagyobb hibája az volt, hogy peer-to-peer kapcsolatot használt, az pedig nem a legjobb megoldás, ha egy pörgős, párbajokra kihegyezett játékról van szó. Azonban ma végre megérkeznek a dedikált szerverek, és a Ubisoft egy 4-napos tesztfázis során nézi meg, miként szuperál a dolog a gyakorlatban.

A résztvevő játékosok pedig bezsebelhetnek néhány, emblémákkal kapcsolatos újdonságot, ha segítenek a tesztelésben. További részleteket a For Honor Reddit-oldalán találtok, ahol a fejlesztők egy hosszú bejegyzésben mesélnek a dedikált szerverekről.

Ti játszotok még a For Honorral?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)