Hirdetés

For Honor - ha most adnák ki, hatalmas botrány lenne belőle

|

Kevesebb mint két hónap van hátra a For Honor megjelenéséig, és a jelek szerint a dedikált szerverek hiánya ellehetetleníti a játékosokat.

Hirdetés

Február közepén jelenik meg a For Honor, amelynek jelenleg is egy technikai tesztje zajlik, amin csak a kiválasztott kevesek vehetnek részt. Ők hivatalosan nem is árulhatnának el semmit a játék állapotáról, de egyikük megszegte a titoktartási megállapodást, hogy kiteregesse a szennyest.

Ahogy az az alábbi videón is látszik, a matchmaking bizony elég problémás, főleg azért, mert nincsenek dedikált szerverek, a játékosokat P2P kapcsolattal próbálja meg összekötni a For Honor rendszere. Ennek köszönhetően hosszú percekig kell várni, mire bedob egy meccsbe, ahonnan aztán rendszerint azonnal ki is vág. Ha valaki kilép a meccsből és ő volt a host, akkor az egésznek vége, sőt, még a party-t is újra össze kell hívni.

Redditen már petíciót is indítottak a rajongók a dedikált szerverek miatt, és csak remélni tudjuk, hogy a Ubisoft hallgat rájuk. A For Honor egy nagyon ígéretes új IP, de ha a matchmaking nem lesz rendben a megjelenéskor, akkor több évnyi befektetett pénzt és energiát húznak majd le a vécén, mi pedig feltehetjük a játék lemezét a polcra az Evolve mellé. Persze oka van annak, hogy titoktartási szerződést fogadtatott el a Ubisoft, és ez az ok lehet az, hogy számítottak ilyen problémákra. A sikerrel lefutott alfa után nem gondoljuk, hogy a jelenlegi állapot miatt félnünk kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)