Hirdetés

For Honor - a Dominion módot kavarja fel a halloweeni esemény

|

A For Honor is ünnepli a Halloweent, az Endless March módban küzdhetünk csontvázakkal új felszerelésekért, maszkokért, emote-okért.

Hirdetés

Mivel két hét sincs már a töklámpások és jelmezben cukrot kéregető gyermekek nagy napjáig, a legtöbb játékban elindultak a szezonális események. Itt gyűjtjük őket, folyamatosan frissül a lista, nézzetek vissza rá, ha titeket is elkap a hangulat.

Hirdetés

A For Honor Feast of the Otherworld eseménye tegnap kezdődött és november 2-áig tart, középpontjában pedig a csontvázakkal felturbózott Dominion áll. Az Endless March egy 4v4 mód, amiben csak éjszakai vagy ködös pályákon játszhatunk, minden katona élőholt és  óriásit sebez. A pontszerzéshez és így a győzelemhez őket kell irtani, a zónák fixen 200 pontot adnak, és életerőt töltenek vissza. A meccsek végén (nem csak az új módban, bármelyikben) tematikus lootok is járnak, köztük maszkokkal, animációkkal, öltözékekkel. A maszkok megvásárolhatók külön is, hősönként 15000 steelért, az esemény vége után pedig 20000-ért. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)