Hirdetés

For Honor - megjött az edzőmód, és a Siege-ből lopott szituációs oktatómód

|

Ha még nem érzed magad biztosnak a dolgodban ahhoz, hogy online meccsekben vegyél részt, akkor itt az alkalom egy kis gyakorlásra.

Hirdetés

A For Honor nagyrészt a Rainbow Six: Siege nyomvonalát követi a DLC modelljében, a folyamatos frissítéseiben, és új karaktereiben. Most a Siege oktatórészlegéből kölcsönzött egy keveset, és lemásolta a Situations módot.

Hirdetés

Ebben a játékban Apprentice és Warrior Trials címeken, de ugyanazt kapjuk, mint a lövöldében. Kezdőknek és haladóknak szóló szituációs küldetéseket, melyekben kombinálnunk kell a tanultakat, és különböző kombókkal vagy képességekkel kell feladatokat megoldanunk. Tökéletes bevezető azoknak, akik csak most csatlakoztak a játékhoz.

Az edzőmód ennél is hasznosabb. Kapunk egy arénát, amiben különböző mozdulatokat gyakorolhatunk, a játék pedig kilistázza minden lépésünket, a bevitt sebzésünket, az elköltött staminánkat, stb. Ez az a játékszer, ami a haladóknak is nagyon hasznos lesz.


Ezekkel, és a Starter Edition kiadással a Ubisoft mindent megtesz azért, hogy új játékosokat nyerjen meg magának. Ti gyűritek még a For Honort? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)