Hirdetés

For Honor - egy súlyos hiba helyett kapunk egy kisebbet

|

A Ubisoft gyorsan reagált az elmúlt napokban megjelenő exploitra, és egy érdekes megoldással orvosolták.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy mára már jóval kevesebben játszanak a For Honorral, mint a kezdeti hype idején, a Ubisoft még mindig tolja a tartalmat a játékba és a hibákat is igyekszik minél hamarabb kijavítani. Néha pedig kompromisszumokat kell kötniük, ha gyorsan szeretnének befoltozni valamit.

Mostanában egy újabb glitch keseríti meg a For Honor játékosok életét, ugyanis a Warden képes arra, hogy egyetlen csapással végezzen ellenfelével, ráadásul nagyon egyszerűen megismételhető a mozdulat, ez pedig nyilván nem fair play a többiekkel szemben. A hibának valószínűleg köze van a "death from above" mechanikához, ami bónusz sebzést ad, ha leugrunk valahonnan és azonnal támadunk. Néhányan a funkció kikapcsolását kérték a Ubisofttól, ám a fejlesztők előálltak egy ideiglenes megoldással, amíg nem tudják teljesen kijavítani a hibát.

A glitchet valószínűleg sikerül megszüntetni a következő patch-csel, ám cserébe kapunk egy újat, ami megváltoztatja a karakter harci pozícióját, ha az ellenfélre való rálockolás nélkül használunk guard breaket, majd pedig támadunk. Így például a Berserker és a Lawbringer is átvált bal oldali állásra a könnyű vagy nehéz csapás után, de több karaktert is érint majd a bug.

A Ubisoft azt ígérte, hogy később kijavítják majd a mostani frissítéssel érkező hibát is, de gyorsan kellett valami megoldást találniuk, ezért alakult így a dolog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)