Hirdetés

For Honor - ilyen lesz az Apollyon Edition gyűjtői kiadás

|

Bemutatkozott a februárban megjelenő For Honor egyik gyűjtőije, ami teljes egészében a játék fő hadvezére, Apollyon köré épül.

Hirdetés

Az év egyik első nagy játéka lesz a For Honor, ami kétségtelenül egyedi, és egyelőre kérdéses, mennyire lehet egyedisévégvel sikeres. Az alfa alatt sokan kipróbálhatták, a visszajelzések eddig egész jók, de várjuk ki a végét.

Aki már most tudja, hogy nem éri be az alap kiadással, annak érdemes megnéznie, mit kínál az Apollyon Edition, mely a GameStop oldalára került fel a napokban, és elvileg csak ott lehet majd megvásárolni. Ebben található egy kb. 35 centi magas Apollyon szobor, egy litográfia, a hadúr eredettörténetét részletező jegyzet, valamint maga a játék.

Azt, hogy Európába jön-e, egyelőre nem tudni, de egy sisakokat, betétdalokat, Season Passt és litográfiát tartalmazó gyűjtőit várhatóan mi is kapunk. A megjelenés február 14-ére várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)