Hirdetés

For Honor - maszkokkal ünnepeljük a halloweent

|

A történelmi légiókat egymásnak feszítő akciójáték is elindította saját ünnepi eseményét, amiben ezúttal lángoló szörnymaszkokat húzhatunk a karaktereinkre.

Hirdetés

A For Honorben is elindult a szezonális halloweeni esemény, amiben ezúttal karaktereinkre ölthetjük azokat a jó 200 forintos gumiálarcokat, amiket a piac hátsó asztalánál lehet megvenni ilyentájban. A For Honor mentségére szóljon, hogy a digitális verziók különböző színekben lángolnak.

Hirdetés

A maszkok mellett rengeteg egyéb cucc is bekerült, melyeket a Spooky Slashers módban lehet összegyűjteni. Itt a játékosok - hasonlóan a Dominionhoz - pontokat foglalnak el a pályán, aztán mehetnek leölni démonokat, melyek a pálya különböző pontjain rejtőzködnek.

Az esemény november 1-ig tart, így aki nem akar lemaradni az exkluzív lootról, az ne hagyja ki a lehetőséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)