Hirdetés

For Honor - ingyenes lesz a hétvégén, a kampányt is végig lehet játszani

|

A Ubisoft nagyon szeretné, hogy játsszunk a For Honorrel, ezért pár napra ingyenessé teszi a játékot minden platformon.

Hirdetés

Továbbra sem dönget rekordokat a For Honor, pedig egyedi és érdekes, jobbat érdemelne. Lehet, hogy a Ubisoft nem a jó úton indult el vele, de talán megmenthető még. Félve mondom, hogy akár egy free-to-play modellel; én se vagyok azért ebben 100%-ig biztos.

Hirdetés

Mindenesetre mindenki, aki elég erős PC-vel, PlayStation 4-gyel vagy Xbox One-nal rendelkezik, augusztus 10. és 13. között a teljes játékkal, kötöttségek nélkül játszhat. Az összes többjátékos mód, valamint a kooperatívan vagy egyedül játszható kampány elérhető lesz, ahogy minden pálya és hős is. Az ingyenes hétvége végeztével a játék 50%-os kedvezménnyel vásárolható meg, és az elért eredmények megmaradnak. 

A Grudge and Glory nevű harmadik szezon augusztus 15-én indul. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)