Hirdetés

For Honor - minden új pálya és játékmód ingyenes lesz

|

Örülhetnek azok, akik már nagyon várják a For Honor megjelenését, a pályákat és új módokat tartalmazó DLC-k ugyanis teljesen ingyen lesznek elérhetőek. Van azonban még egy elég nagy kérdőjel.

Hirdetés

Az gondolom senkit sem lep meg egy percig sem, hogy a For Honor bőségesen fog kapni új pályákat és új játékmódokat tartalmazó DLC-ket a játék megjelenése után. Most azonban végre kiderült, hogy ezekért egy forintot sem kell fizetnünk.

Legutóbb még arról számoltunk be, hogy folyamatos internetkapcsolatra lesz szükségük a For Honor játékosainak, most azonban jóval vidámabb híreink vannak. Kiderült, hogy a játékhoz minden jövőbeli új pályát és játékmódot tartalmazó DLC ingyenesen hozzáférhető lesz. Ezt Damien Kieken, a For Honor direktora azzal indokolta, hogy nem akarják megosztani a játékosközösséget. Kieken egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy a pályákon és módokon kívül más ingyenes tartalmak is érkeznek, de például az új karakterekről egyetlen konkrét szó sem esett. Remélhetőleg nem azért, mert ők csak fizetős formában lesznek elérhetőek.

Persze így is bőven lesz mire költenünk a For Honorben, ha nem szeretnénk hosszú órákat vagy akár napokat a játékon belüli valuta, a Steel farmolásával tölteni. Még nem teljesen tiszta, hogy egészen pontosan miket is vásárolhatunk meg ezekért, de elég valószínű, hogy például az új hősöket is Steelért cserébe oldhatjuk fel, hasonlóan mint a Rainbow Six: Siege-ben.

A For Honor 2017. február 14-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)