Hirdetés

For Honor - különválasztják az Elimination és a Skirmish játékmódokat

|

A For Honor multijában olykor nem konkrét módot, hanem több módból álló playlistet választunk, ezek közül az egyiket most kettébontják a fejlesztők.

Hirdetés

A For Honor egy-két kisebb hibával jelent meg, de ezek közül nem mindegyik bug, hanem némelyik inkább egy fura fejlesztői döntés. Az egyik ilyet vissza is vonják a Ubisoft Montréal munkatársai.

A több különböző játékmódot magukban foglaló playlistek létezése azért is idegesítő kicsit, mert az egyes játékmódokra vonatkozó, a játékbeli fizetőeszközök megszerzésében segítő küldetéseket nehezebb teljesíteni. Emellett viszont sokaknak nem annyira tetszett a For Honor Elimination és Skirmish módja közül mindkettő, amik közül az egyikben csak a kör végén respawnolhatunk, míg a másikban akárhányszor újraéledhetünk. Ezek közül eddig csak preferenciát állíthattunk be a Deathmatch playlisten belül, de ennek ellenére megtörténhetett, hogy nem az általunk jobban kedvelt módba kerültünk.

Ez több játékosnak annyira nem jött be, a készítők pedig hallgattak rájuk ebben a kérdésben. Így egy szerveroldali frissítés segítségével a Deathmatchet különválasztják Elimination és Skirmish playlistekre, így garantáltan senkinek nem kell az általuk kevésbé szívelt móddal játszania.

Ti hogy élvezitek a For Honor multiját így két héttel a rajt után?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)