Hirdetés

For Honor - mint kiderült, elég sokan játszanak vele

|

És nem csak a játékosok, a további érdeklődők száma is magas.

Hirdetés

Rövid idő alatt jelentősen lecsökkent a For Honor felhasználói bázisa, de úgy látszik, ahogy a Siege-nek, ennek a játéknak is sikerült talpra állnia. A héten lett egyéves, és a Ubisoft szép számokról tudott beszélni.

Hirdetés

Összesen 7,5 millióan játszottak vele megjelenése óta, és havi szinten 1 millióan lépnek be vikingekként, szamurájokként és lovagokként küzdeni. Emellett a legfrissebb pénzügyi jelentésben szerepelt, hogy ez az ötödik legnézettebb játék a Twitchen.

Valószínűleg a folyamatos frissítéseknek mégis volt értelme. A SteamCharts adatai szerint tavaly augusztus óta nem játszottak annyian vele, mint az elmúlt 30 napban, és ez ugye nem méri a Uplay-es, Xbox One-os és PS4-es játékosokat. Szép eredmény, és reméljük, a támogatás továbbra is megmarad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)