Hirdetés

For Honor - bemutatkozott az új viking hős

|

Jormungandr tulajdonképpen nem is egy, hanem rögtön két új karakterként kerül be a játékba.

Hirdetés

Kiderült, hogy mikor válik elérhetővé a For Honor harmadik szezonjának legújabb karaktere, vagyis Jormungandr, akit női és férfi változatban is kipróbálhatnak a játékosok. Az előbbi a Hulda, az utóbbi pedig a Gretar nevet kapja. 

Hirdetés

Huldát az alábbi videóban rögtön láthatjuk is akció közben, de a méretes csatakalapácsot forgató viking hős pontos leírásával és képességlistájával még adósaink a fejlesztők. Hamarosan azonban ezek az információk is biztosan megérkeznek, elvégre a Year 3 Pass tulajdonosai augusztus 1-től, a többek pedig augusztus 8-tól vezethetik csatába a Midgard-kígyóról elnevezett viking harcosokat. Természetesen Jormungandr a szezonbérlettel rendelkezőknek rögvest ingyen elérhető lesz, a többieknek pedig 15 ezer acélt kell fizetni érte. 

Jormungandr mellett egy új pályát is kapunk, ez a Storr Stronghold nevezetű viking erődítmény lesz, amit mindenki teljesen ingyenesen kap majd meg. Ti pörgetitek még a For Honort? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)