Hirdetés

For Honor - nagy hangsúlyt kap a kampány is

|

Eddig leginkább a For Honor többjátékos módja kapta a figyelmet, azonban a Ubisoft biztosított minket róla, hogy egy nagyon komoly egyjátékos kampányt is kapni fogunk.

Hirdetés

Két hete egy újabb GameStart keretein belül mutattuk meg, hogy milyen lett a Ubisoft kardozós-háborúzós játékának alfája, amiben vikingek, lovagok és szamurájok csapnak össze, majd kipróbáltuk a For Honor 4v4-es módját is. Ellenben a kampányról mindeddig csupán annyi információt kaptunk (a frakciók megerősítésén kívül), hogy biztosan lesz. 

Az EB Expo 2016-on a For Honor kreatív rendezője, Jason VandenBerghe a GameSpotnak adott interjújában mesélt kicsit bővebben is a játék egyjátékos részéről. Szerinte ez egy teljes kampány, egy filmszerű kaland lesz, ahol először Wardenként, majd Raiderként és Orochiként is játszhatunk. Három különböző régión vezetnek minket végig, így megfordulunk a lovagok, a vikingek és a szamurájok hazájában is, amely hatalmas kaland lesz. Biztosított mindenkit róla, hogy a kampányt úgy tervezték, hogyha csak az miatt vesszük meg a For Honort és a multiplayerrel egy percet sem töltünk el, akkor is teljes élményt fogunk kapni. 

A For Honor sztorijának középpontjában egy Apollyon nevezetű hadvezér áll, akit VandenBerghe háború- és káoszpártiként jellemzett, de ennél többet sajnos nem tudunk a történetről. De már "csak" 2017. február 14-ig kell várnunk rá, hogy megismerjük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)