Hirdetés

For Honor - ingyen emote-okkal kér bocsánatot a Ubisoft

|

Minden kaszt kapott egy mókás animációt, amivel villoghat a csata előtt.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben elég nagy port kavart a For Honor rajongók közt, mikor a Ubisoft bejelentette, hogy kivesznek néhány kozmetikai cuccot a játékból. Ezt a döntést azóta visszavonták, sőt, most néhány ingyenes extrát is beraknak a játékban.

Hirdetés

Ez e heti Weekly Content Update videó témája az új Kill Card emote volt, ami minden harcos esetében egészen máshogy néz ki. Egyértelműen a gladiátor és a sámán a legmókásabb, de van még néhány elég laza bűvészmozdulat, amivel mostantól a harc előtt megvillanthatjuk a menő címerünket.

Októberben érkezik az új játékmódot és karaktereket kínáló Marching Fire frissítés, de addig még befut majd pár kisebb csomag, a rajongók nagy örömére.

Ti toljátok még a For Honort?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)