Hirdetés

For Honor - mégsem tűnnek el a kozmetikai tartalmak

|

A Ubisoft szerint ugyan jót akartak, jó szándék vezérelte őket, mikor ki akarták vezetni a For Honor kozmetikai cuccainak egy részét, de a rajongói felháborodás miatt visszaléptek a tervtől.

Hirdetés

Nemrég jelentette be a Ubisoft Montréal csapata, hogy némileg át szeretnék alakítani a kozmetikai cuccok eladásának rendszerét, aminek keretén belül a kilenc hónapnál régebben megjelent cuccokat csak rotációban, időlegesen lehetne elérni. A rajongók ettől a legkevésbé sem voltak boldogok, így a csapat hamar visszakozott.

Hirdetés

A készítők részéről Eric Pope osztotta meg a hírt a játékosokkal a For Honor subredditjén, ami szerint mégsem vesznek ki kozmetikai tartalmakat a játékból és az ezekre vonatkozó leárazás is a korábban látottak szerint folytatódik július 19-éig. Emellett a fejlesztő igyekezett tisztázni az eredeti elképzelés részleteit, így például azt, hogy csak a régi tartalmakra vonatkozott volna a változtatás, illetve hogy az ideiglenesen elérhető cuccok mindig egy leárazás keretein belül tűntek volna fel a játékban. Ezzel együtt megköszönték a visszajelzést a játékosoknak és emlékeztettek, milyen fontos a játékosok véleménye is a For Honor fejlesztésekor, így a továbbiakban is figyelni fognak ezekre a hangokra, ahogy eddig is tették.

Szerintetek jól döntöttek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)