Hirdetés

For Honor - rengeteg csecsebecsével bővül a ruhatárunk

|

A Ubisoft új üzleti modelljének megfelelően a For Honor is opcionális kozmetikai cuccokkal bővül, amik közül az első adagot nemrég be is mutatták a készítők.

Hirdetés

A Ubisoft láthatóan a Rainbow Six Siege sikerét szeretné megismételni a For Honorral, amiből a megjelenés utáni csendesebb időszakot már abszolválták is. Miközben biztosan abban reménykednek, hogy a taktikai lövöldéhez hasonlóan hosszútávon sikerül majd vissza- és becsábítani a játékosokat, az ott megismert üzleti modellt is kezdik átültetni a kazsabolós játékra.

Mivel a később megjelenő karaktereket akár fizetés nélkül is megszerezhetjük, a Ubisoft kozmetikai cuccokkal szeretné nagyobb eséllyel költésre bírni a játékosbázist. Ezek közül az első adagot a játék hivatalos csatornáján tartott livestream alatt jelentették be (amit lejjebb a geléria alatt visszanézhettek. Kezdésképpen különböző sisakdíszeket vásárolhatunk majd a For Honorban játszott karaktereinkre, ráadásul ezek ma már be is kerülnek a játékba. Egyelőre a játékban lévő 12 karakterosztályhoz egy-egy díszt mutattak be, de biztosak lehetünk benne, hogy később még rengeteg érkezik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)