Hirdetés

For Honor - bemutatkozott a két utolsó harcos is

|

Már csak néhány napra vagyunk a bétától, így éppen itt volt az ideje, hogy a Ubisoft lerántsa a leplet az összes játszható karakterről.

Hirdetés

A For Honor alfájában még csak frakciónként 2-2 karakter volt játszható, a megjelenéskor azonban 4-4 speciális egységgel rendelkezik majd minden oldal, amelyek közül néhányat csak az elmúlt napokban mutattak be.

Az egyik ilyen a Lawbringer, aki a legtáposabb lovag, és egy hatalmas csatabárddal indul háborúba. Nem lesz egy kifejezetten mobilis karakter, de ha egyszer lecsap, akkor valószínűleg padlóra is küldi az agilisabb karaktereket, mint amilyen mondjuk a Nobushi.

Viking oldalról a Valkyrie az utolsó karakterosztály, akivel találkozunk majd. A kifejezetten sokoldalú amazon pajzzsal és lándzsával harcol, így sem a mozgékonyabb, sem a nagyobb termetű karakterektől nem kell félnie.

Én már bebiztosítottam az idei Valentin-napot, hiszen a For Honor megjelenés 2017. február 14-én esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)