Hirdetés

For Honor: Marching Fire - a Wu Lin frakcióra hangolja az idegrendszeredet az új előzetes

|

Meglehetősen impozáns lett a Marching Fire launch trailere.

Hirdetés

Ma végre megérkezett a Marching Fire bővítmény, ami négy Wu Lin hős, az Arcade mód és a 4v4 Breach Mode mellett még egy kis grafikai tuningot is elhozott. A frissítés kapcsán pedig egy igazán hangulatos launch trailert dobott fel a YouTube-ra a Ubisoft. 

Hirdetés

Alapvetően ugyebár a Marching Fire összes tartalma ingyenesen elérhető lesz, de ha viszont valaki fizetni is szeretne a csomagért, akkor azonnali hozzáférést kap az új hősökhöz és az Arcade játékmódhoz. Játékbéli valutáért ezek a karakterek csak október 30. után lesznek megvásárolhatóak. Egy launch trailernek mindig az a célja, hogy a megjelenéskor maximumra járassa a potenciális vásárlók érdeklődését, ezt a feladatot pedig az alábbi videó tökéletesen ellátja, én még mindig a benne hallható dallamot dúdolgatom. 

A Marching Fire a mai napon érkezett meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is, vagyis az összes platformra, amire a For Honor megjelent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)