Hirdetés

For Honor - a látványon is javít a Marching Fire

|

A jövő héten megjelenő, hatalmas frissítés hősök és játékmódok mellett mást is hoz, teljesen ingyen.

Hirdetés

Épp a napokban jelentette be a Ubisoft, hogy a For Honor játékosainak száma átlépte a 15 milliót. Igaz, hogy a játék Starter Editionjét többször is ingyenessé tették már, de ez akkor is szép szám.

Hirdetés

Október 16-án jelenik meg a Marching Fire, az eddigi egyik legnagyobb frissítés. Négy Wu Lin hős, az Arcade mód és a 4v4 Breach Mode mellett belefért még az is, hogy a fényeket és a textúrákat piszkálják, így a játék szebb lesz, a pályák hangulatosabbak. Christian Diaz kreatív vezető elmondta, hogy már a játék megjelenése előtt tervben volt a látvány javítása, de csak most jutottak el a megvalósításig.

A Temple Garden például ilyen volt:

És ilyen lett:

A Marching Fire tartalmai alapvetően ingyenesek lesznek, de aki megveszi a kiegészítőt, azonnali hozzáférést kap a négy új hőshöz és az Arcade módhoz. A többieknek október 30-áig kell várni, hogy játékbeli pénzért feloldhassák a karaktereket, addig csak az új látványban gyönyörködhetnek, illetve a 4v4 Breachet játszhatják. Az Arcade mód fizetős, de aki megveszi, meghívhatja haverjait közös játékra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)