Hirdetés

A For Honor negyedik évének első szezonja leginkább a gyűjtögetésről fog szólni

|

A játék frakciói fegyverszünetet kötöttek egymással, aminek hála juthat idő másra is egymás csépelése mellett.

Hirdetés

A For Honor harmadik éve elég komor volt, ha a sztorit nézzük, hiszen rengeteg vér folyt a csatamezőkön, és a négy frakció tagjai szinte megállás nélkül ütötték-vágták egymást. Most azonban lecsendesedtek a kedélyek, és valamivel fényesebb jövő elé néz a Ubisoft játékbeli világa. A játék negyedik éve a Year of Reckoning elnevezést kapta, az első szezont pedig Hope-ra, vagyis "reményre" keresztelték a fejlesztők, ami egyértelműen azt mutatja, hogy a történet most picit lelassul, és békésebb vizekre eveznek a harcosok.

Hirdetés

Persze csak a történetben kötöttek fegyverszünetet a frakciók, a játékosok ettől függetlenül ugyanúgy ütlegelhetik egymást, és bizony lesz is miért harcba szállni idén is. Az első szezon során rengeteg kozmetikai tárgyat vághatunk majd zsebre, némelyiket a pályákon lévő ládákból gyűjthetjük be, de elérhető lesz egy 100 szintes battle pass is, amin keresztül még több cuccra csaphatunk le.

Külön öröm, hogy mindegyik frakció vadonatúj páncélszettekkel gazdagodik hamarosan, és a fejlesztők ígérete szerint ezúttal sokkal világosabb öltözékeket kapunk, amelyek passzolnak a Hope szezon témájához. Emellett a játék e-sport része is fellendül picit, ugyanis érkezik a For Honor Dominion Series, amely során a legjobb észak-amerikai és európai csapatok küzdhetnek majd meg egymással a negyedik év során.

Ha semmi nem jön közbe, akkor a For Honor következő évének első szezonja február 6-án fog elrajtolni, és ha kíváncsiak vagytok minden érkező újdonságra, feltétlenül nézzétek meg a fejlesztők által összerakott, eléggé informatív bemutatót!

Ti játszotok még a For Honorrel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)