Hirdetés

For Honor - egy taperolós kivégzés miatt megy most a balhé

|

Az egyik nemrég bekerült új harcos, Valkyrie kivégzési animációját sokan nem találták viccesnek - nem mintha eleve annak kellett volna lennie.

Hirdetés

Februárban a Ubisoft kiadott egy For Honor nevű játékot, talán emlékeztek még. Amennyire tudhatjuk, nem aratott nagy sikert, de a kiadó a beígért tartalmakat továbbra is töredelmesen szállítja, és a karácsonyra is készült

Hirdetés

Valkyrie egyike a játék első harcosainak, és természetesen egyedi kivégzéseket is kapott. Az egyik, a negyedik szezonban bekerült No Touching kisebb vihart kavart, ugyanis, mint azt az alábbi videóban is láthatjátok, az épp leszúrt lovag megfogja a hölgy melleit.

A véleményüket hangoztató játékosok fele ezt nem tartotta helyesnek vagy egyáltalán szükségesnek, szót emelt ellene. A Ubisoft bugra hivatkozva gyorsan eltávolította a játékból (külön kiemelve, hogy nem a panaszok miatt tett így), és csak most rakta vissza, de az új változatban az áldozat már a pajzsot fogja meg.

A játékosok másik fele most azért panaszkodik, mert úgy gondolják, a Ubisoft cenzúrázott, meghátrált, mert nem akart botrányt. 

A kiadó azt mondta, az animáció nem lett jóváhagyva, eleve véletlenül került be úgy, ahogy, és megerősítették az ellenőrzési folyamatot, hogy ne fordulhasson elő később hasonló.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)