Hirdetés

For Honor - nyílt béta is lesz

|

Még egyszer alkalmunk nyílik majd megjelenés előtt eltölteni egy kis időt a For Honor világában.

Hirdetés

Aki elég ügyes volt, és végigcsinálta a SCARS nem túl bonyolult feladatait, akár garantált hozzáférést is szerezhetett a For Honor a hétvégén lezajlott zárt bétájához. Sokan még így is kimaradtak, nekik februárig kell várni.

A Ubisoft ugyan még nem jelentette be hivatalosan a For Honor nyílt béta dátumát, a Twitch gyorsabb volt, és kiküldött egy levelet a Prime előfizetőknek. Ez alapján február 9-12. között lesznek nyitva a kapuk, ekkor várhatóan minden PC-s, PS4-es és Xbox One-os játékos lehetőséget kap, hogy nem sokkal a 14-ei megjelenés előtt megnézze, neki való-e a játék. 

A zárt béta alatt mi is játszottunk a játékkal, Kaci leírta, mit gondol róla. Leginkább a dedikált szerverek hiánya aggasztó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)