Hirdetés

For Honor - rengetegen próbálták ki a nyílt bétát

|

A For Honor iránt hatalmas volt az érdeklődés, már csak az a kérdés, vajon hány vásárlót győzött meg a tesztidőszak.

Hirdetés

Tegnap este 11-kor lőtték le a For Honor bétáját, amit csütörtök óta bárki szabadon kipróbálhatott, mielőtt holnap hivatalosan is elrajtol az év egyik legjobban várt játéka.

A Ubisoft jelentése szerint az elmúlt négy napban PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on összesen több mint 3 millió játékos töltötte le és indította el a játékot. Voltak, akik viszonylag hamar elengedték a bétát, de olyanok is akadtak, akik többször is presztizseltek a hétvégén. A zárt bétához képest sok problémát sikerült kijavítani, de természetesen még néhány kisebb módosításra szükség lesz, hogy a játék elnyerje végleges formáját.

Holnap kezdődik a háború, mi ott leszünk az első hullámban. Ki tart velünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)