Hirdetés

For Honor - rövidíti a bunyókat, javítja a hősöket a legutóbbi frissítés

|

A játék több pontját is érinti a most megjelent For Honor frissítés. Kicsit jobb lesz játszani a Skirmish módot is.

Hirdetés

Rengeteg PC specifikus bug mellett számos balansz és játékmenetbeli problémát javít a mostani For Honor patch. Például ezentúl már nem fog megfagyni a világtérkép sem.

A Skirmish módban egy Hero gyilkosság most már 35 pontot ér (27 helyett) és minden sorozatos gyilkolás 5 ponttal rásegít az előzőre. Az újjáéledési idő is le lett vágva 12-ről 10 másodpercre.

A blokkolások előrejelzésén is dolgoztak a fejlesztők. Korábban a Warden teljes teste villogott, ha jobban blokkolt, de mivel a blokkolhatatlan ütésnek is hasonló az effektje, így ezt a jelzést inkább lehúzták, és már csak a kardon lehet látni.

A fejlesztők a tutoriálra is rásegítettek picit, mostantól a játék jobban elmagyarázza a Guard Break fontosságát és használatát. A For Honor javítás teljes leírását a hivatalos oldalon találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)