Hirdetés

For Honor - ismét ingyenes PC-n

|

Aki korábban nem húzta be, most megszerezheti a Starter Editiont.

Hirdetés

A napokban tudtuk meg, hogy az októberben érkező Marching Fire frissítéssel jön az Arcade mód a For Honorbe, ami egészen új élményt, új kihívásokat kínál. Nagyon várjuk.

Hirdetés

Addig is új játékosok ismerkedhetnek meg a Ubisoft verekedős játékával. Az Xbox Live Gold előfizetők már pár napja beszerezhetik a teljes változatot, a héten pedig a PC-sek kapnak lehetőséget arra, hogy hozzáadják Steam könyvtárukhoz a Starter Editiont. Aki él ezzel az ajánlattal, örökre megtarthatja a játékot. A feladat csak annyi, hogy legkésőbb augusztus 27-éig ellátogattok a For Honor Steam adatlapjára, majd a Starter Editionnél megnyomjátok a Játék telepítése gombot. Akkor is a könyvtáratokba kerül, ha nem installáljátok azonnal.

A Starter Edition és az alapkiadás között az a különbség, hogy míg utóbbiban 12 hős közül választhatunk, előbbi csak 6-ot kínál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)