Hirdetés

For Honor - itt egy 10 perces bemutató a PlayStation 4 Pro verzióról

|

Ha kíváncsi vagy rá, hogy mit tud majd a For Honor az új konzolon, akkor nyomd meg a play gombot és dőlj hátra, élvezd a 4K élményt. Már ha van min.

Hirdetés

A PlayStation.Blogtól Ryan Clements leült a For Honor egyik fejlesztőjével, hogy kitárgyalják mit is adhat hozzá a PlayStation 4 Pro ereje az akciójáték élményéhez. A beszélgetésbe természetesen néhány 4K felbontású jelenet is belefért a játékmenetből.

A For Honorban tényleg komolyan számít a látvány és a sebesség, hiszen ezekre van szükség ahhoz, hogy a játék hitelesen adhassa át a test-test elleni küzdelem valódi hangulatát. Ezzel a PS4-en sem lesz gond az ígéretek szerint, de a Próval komolyan megugrik majd a grafika minősége, amit magatok is láthattok a fenti anyagon.

A For Honor megjelenés 2017. február 14-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)