Hirdetés

For Honor - már konzolon is vannak csalók

|

Kis trükközéssel bárki igazságtalan előnyhöz juttathatja magát, ez pedig komoly gondot okozhat a PS4 játékosok körében.

Hirdetés

Egy Reddit felhasználó érdekes felfedezésre jutott, amikor a PlayStation Remote Play szolgáltatásán keresztül sikerült egy PC-n megírt scriptet használnia, miközben a konzolon játszott.

Az AutoHotkey nevű programmal bárki csinálhat magának makrókat, hogy aztán később egy gombnyomással elérjenek valamit, de sajnos úgy látszik, hogy csalásoknál is hasznos lehet. Valaki írt egy scriptet a For Honorhoz, ami automatikusan blokkolja az ellenfél támadásait, és a Remote Play-t használva sikerült is működésre bírnia PS4-en. Itt egy videó arról, hogyan is működik ez a gyakorlatban.

Sokan attól tartanak, hogy ez még csak a jéghegy csúcsa, és később jóval összetettebb csalások is érkezhetnek, így a Ubisoftnak minél előbb lépnie kell az üggyel kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)