Hirdetés

For Honor - végre a konzolosok is megkapják a dedikált szervereket

|

Kicsit több mint egy évvel a megjelenés után az Xbox One-os és PS4-es játékosokhoz is beköszönt egy új korszak.

Hirdetés

A For Honor hallatán sokan gyakorlatilag tavaly nyár óta csak azt szajkózzák, hogy "ded gaem", aztán a Ubisoft legfrissebb pénzügyi jelentéséből meg az derül ki, hogy továbbra is 1 millió fölött van az aktív játékosok száma. Közülük sokan nyomják konzolon, és bizonyára nagyon örülnek is a keddi frissítésnek.

Hirdetés

A For Honor egyik központi problémaforrását a játék mögött meghúzódó hálózati rendszer jelentette, a Ubisoft ugyanis dedikált szerverek helyett egy P2P-alapú hibrid megoldásban látta a jövőt, ez azonban nem sült el túl jól. Szerencsére belátták, hogy változásra van szükség, és még ha sokáig is tartott az átállás, a PC-sek már decemberben megkapták az új technológiát.

Az Xbox One-os és PS4-es játékosoknak egészen mostanáig kellett várni, holnap azonban nálunk is beköszönt a dedikált szerverek kora.  Ezzel együtt az összes javítás is megérkezik, ugyankkor délután 3-kor kénytelenek lesznek lekapcsolni a szervereket néhány órára, hogy felálljon az új rendszer. Kis áldozat ez a tökéletesített játékmenet oltárán.

Ti nyomjátok még a For Honort? Esetleg visszanéztek most, hogy átdolgozták a rendszert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)