Hirdetés

For Honor - méretes frissítéssel és rengeteg javítással indult a második évad

|

A Season Pass tulajdonosok már játszhatnak is a két új karakterrel, akik alaposan felforgatják majd a játékot.

Hirdetés

A For Honor nagyon ígéretesen indult, de aztán rövid úton kiderült, hogy elég sok a probléma a játékkal, legyen szó technikai vagy épp dizájnbeli dolgokról, így viszonylag sokan elpártoltak tőle és új szórakozás után néztek, de a Ubisoft nem hagyja veszni a játékot.

Tegnap egy bajnoksággal indították el a második szezont, ahol rengeteg ismert streamer is tiszteletét tette. A legnagyobb újítást egyértelműen az új karakterek, a Centurion és a Shinobi jelentik, de számos fontos javítás is érkezett, amelyekre már nagyon nagy szükség volt. 

Ilyen például, hogy nem lehet irányváltoztatással megszakítani a light attackokat és guardbreakeket, vagy hogy az unlock most már nem tesszi parry-zhetetlenné a támadásainkat. Alaposan átdolgozták a Raidert és Peacekeepert, de a többiek is kaptak kisebb módosításokat, valamint teljesen átalakították a gear- és reward rendszert is. A frissítésel teljes listájáért katt ide!

Én tuti visszanézek a jövő héten, ha elérhetővé válnak az új karakterek. Ti toljátok még?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)