Hirdetés

For Honor - két hét múlva indul a következő szezon, ők lesznek az új hősök

|

A Ubisoft egy hangulatos videóval készít fel minket az augusztus közepén rajtoló szezonra, amivel új hősök, pályák és a rangsorolt játékmód is bekerül.

Hirdetés

Hónapok óta nem indítottam el a For Honort, de már a season 2 indulásakor is gondolkodtam rajta, hogy ki kéne próbálni az új hősöket, a hamarosan érkező gladiátorral pedig szinte biztosan teszek egy próbát.

Bizony, a szigonyos gladiátor lesz az egyik új karakter, akik a lovagok oldalán bekerül a játékba, míg a vikinget a kétkezes pallossal hadonászó highlandert kapják. Természetesen egy lovagos és egy vikinges pálya is bekerül, amelyek néhány csapdát és egyéb meglepetést is tartalmaznak majd.

Természetesen bővülnek a testreszabhatósági lehetőségeink is, a reputation szint maximumát 40-re emelik, illetve belenyúlnak a játékmenetbe és a kezelőfelületbe is. A Season Pass tulajdonosok augusztus 15-én, a többiek augusztus 22-én vethetik rá magukat az új karakterekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)