Hirdetés

For Honor - ingyenes hétvége vezeti fel a negyedik szezont

|

Bemutatkozott a For Honor két új hőst is hozó negyedik szezonja, az Order & Havoc, aminek megjelenése előtt bárki kipróbálhatja majd a Ubisoft kardozós-kaszabolós játékát.

Hirdetés

A Rainbow Six Siege-hez hasonlóan a For Honor fejlesztése is szezonokban folyik, ezek közül ma jelentette be a negyediket a montréali stúdió. Az Order & Havoc című szezonban szokás szerint két új karakter és két pálya érkezik, de a játékmódok tekintetében is számíthatunk újdonságokra.

Hirdetés

A két új karakter az Aramusha, egy rendkívül gyors szamuráj, illetve a vikingek csapatát erősítő Shaman lesz. Ez utóbbi minden találattal gyógyíthatja magát, ráadásul egy erőteljes csapással rá is vetődhet ellenfeleire. A két karakter november 14-étől lesz elérhető azoknak, akik rendelkeznek a For Honor szezonbérletével, a többiek pedig egy héttel később vehetik meg őket, de a 14-ei szezonkezdettől mindenki játszhat az új helyszíneken.

Ami a játékmódokat illeti, a már ismert Dominionba végre-valahára megérkezik egy rangsorolt kompetitív mód, illetve egy egészen új 4v4-es szabályrendszer, a Tribute is. Ebben három áldozatot kell visszajuttatnunk a csapatunk oltárához, az egyes megszerzett áldozatokból pedig különböző bónuszokat szerezhetünk a csapatunknak. Mindezt megelőzően, november 9. és 12. között ráadásul bárki ingyen kipróbálhatja a For Honort, így a negyedik szezon előtt könnyen eldönthetitek, be szeretnétek-e szállni a multis kaszabolásba.

Mit szóltok az újdonságokhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)