Hirdetés

For Honor - új hőst nem hoz, de sok mindent rendbe tesz az ötödik szezon

|

A régóta várt dedikált szerverek megérkezése mellett az egyensúly is alaposan átalakul a For Honor ötödik szezonjában, az Age of Wolves-ban.

Hirdetés

A Ubisoft talán azt reméli, hogy egy Rainbow Six-féle fellendülést hozhat idővel a For Honornak is, ha nem állnak le a játék támogatásával, a folyamatos fejlesztésben pedig fontos mérföldkövet jelenhet az ötödik szezon. Az Age of Wolves február 15-én veszi kezdetét és fontos változtatások sorozatából az elsőt élesíti is.

Hirdetés

A szezont útjára indító frissítéssel átalakul öt, már megjelent hős is, részben ezért nem érkezik új karakter. A kensei, a conqueror és a berserker alaposan megváltozik, így új animációkat is kapnak, de a nobushin és a highlanderen is dolgoznak a fejlesztők. A cél alapvetően az, hogy a leggyengébb harcosokat közelebb hozzák a legerősebbekhez és általában véve javítsanak a játék egyensúlyán. A szezon indulásakor emellett bemutatkozik egy új, többlépcsős gyakorlómód és a fejlődési rendszerben is megjelenik néhány újdonság, például egy XP-booster, amit salvage-ből vehetünk meg.

Ugyan nem most, a szezon indulásakor, de még az ötödik évad ideje alatt megérkeznek a játék megjelenése óta kért dedikált szerverek, ami azt jelenti, hogy nem őrli tovább a hostmigráció, a NAT-beállítások és más hasonló problémák sora a játékosok idegeit. Átalakul egyébként a rangosorolt játék is, a For Honor bemutatásakor a legizgalmasabbnak gondolt Dominion helyett mostantól a Tribute lesz a fő mód.

Ti visszatértek majd a játékhoz, vagy már letettetek a kardozásról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)