Hirdetés

For Honor - megvan, mikor jönnek az új hősök

|

A Ubisoft bejelentette a For Honor második szezonjának kezdési dátumát, mely két hőst, pályákat és egyéb cuccokat is hoz.

Hirdetés

A For Honor látszólag nem lett átütő siker, a megjelenést követően megcsappant a játékosszám. A Ubisoft ettől függetlenül a terv szerint halad, és május 16-án elindítja a második szezont, ami a Shadow and Might nevet viseli.

Ezzel együtt érkezik a Shinobi és a Centurion, a két új hős. Míg előbbi egy hagyományos japán Kusarigamát (láncos sarlóféleség) visz magával a harcba, utóbbi egy római kardot, amivel közelharcban tud igazán érvényesülni. Ebből könnyen kitalálható, mely frakciókhoz csatlakoznak. Megtudtuk, hogy bekerülnek az Epic szintű felszerelések, ezzel együtt pedig a gear score korlátja is megemelkedik, a gear statokat pedig balanszolják. A Season Pass-szel rendelkezők az első pillanattól fogva választhatják őket, a többiek játékbeli pénzért oldhatják fel bármelyiket vagy mindkettőt május 23-ától. A két pálya, a Forge és a Temple Garden mindenki számára ingyenes lesz.

A Faction War szintén visszaáll a nullára. Mit szóltok a második szezonhoz? Szerintetek hogy lehetne megmenteni a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)