Hirdetés

For Honor - mégsem játszhatunk osztott képernyővel

|

Bár a fejlesztők korábban fontosnak tartották, hogy az egymás mellett ülő játékosok is csépelhessék egymást, a funkciót kénytelenek voltak kivágni.

Hirdetés

A For Honor alapvetően 1v1-ben egy verekedős játék, ügyesen taktikázva kell nullára csökkentenünk ellenfelünk életerejét. Nem oldalról látjuk a harcosokat, nincsenek bonyolult kombók, de kb. ennyi a különbség. Tökéletes lenne baráti összejövetelekhez is.

Ezt a Ubisoft is így gondolja, egy interjúban Jason Vandenberghe (a nagyon ijesztő hangú és külsejű, de amúgy barátságos kreatív igazgató) azt nyilatkozta, az osztott képernyő nagyon fontos a csapat számára, John Parkes, a Ubisoft France ügyvezető igazgatója pedig kijelentette, hogy minden mód játszható lesz osztott képernyővel. Mint tudjuk, egy játék sokat változhat a fejlesztés kezdete és vége között (épp a Ubisoft játékainál figyelhető meg ez nagyon jól, khm, The Division, khm), és ez is benne volt a pakliban.

A split-screen elvetését az alábbi videóban jelentette be Stephane Cardin producer, aki elsősorban az online co-op kapcsán beszélt erről. Először azt mondta, "a héten eldöntöttük, kivesszük a split-screent", majd az online co-opról beszélt, úgyhogy van még egy kis remény, hogy ha online nem is játszhatunk osztott képernyővel, lokálisan még igen, de ha csak az első mondatot nézzük, abból úgy hangzik, a funkció teljesen kikerült.

Mostantól a fontosabb játékelemek tökéletesítésére koncentrálnak. Erre, ha tartják magukat az ütemtervhez, körülbelül négy hónapjuk maradt - a For Honor február 14-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)