Hirdetés

For Honor - Steamen már csak negatív értékeléseket kap

|

Bár a kritikusoktól egész jó pontokat kapott a megjelenéskor, mostanra sokaknak könny szökik a szemébe, ha a For Honor szóba jön.

Hirdetés

Én is azok közé tartoztam, akiknek nagyon bejött a For Honor játékmenete, és szívből drukkoltam a Ubisoftnak, hogy ne szúrják el a dolgot, de úgy látszik, hogy megint hamvaiből kell majd feltámasztaniuk egy játékot.

Hogy mennyire elpártoltak a játékosok a For Honortől, azt jól mutatja, hogy Twitch-en összes háromezren követik a közvetítéseket (ez is úgy jön össze, hogy egy népszerű streamert néznek 2600-an, ha ő nem játszana, gyakorlatilag pár tucat ember kapcsolgatna ide-oda) és a Steamen egy időben játszók száma is már csak 5000 körül tetőzik naponta.

Bár a megjelenést követően a Steames játékosok értékelése szerint főleg pozitív kritikákat kapott a For Honor, összesítésben mostanra lecsúszott "Vegyes" szintre, mivel az utóbbi időben már csak negatív visszajelzések érkeztek. A legtöbben továbbra is a technikai problémák miatt panaszkodnak. Ha ez így halad tovább és a játék beesik teljesen negatívba, akkor onnan már szinte lehetetlen lesz visszahozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)