Hirdetés

For Honor - számottevően csökkent a játékosok száma

|

Steames és Uplayes adatok szerint PC-n az indulás óta nagy mértékben csökkent a Ubisoft játékának forgalma.

Hirdetés

A For Honor remek játékmechanikákkal rendelkezik, de voltak körülötte technikai problémák, amik esetleg néhány embert eltántoríthattak, és bizony az sem tett jót a játéknak, hogy sok más nagyobb cím is megjelent az elmúlt hetekben.

A Githyp jelentése szerint óránként átlagosan 39 000-en játszottak a For Honorral a megjelenés idején Steamen, egy hét után ez a szám 21 000-re zuhant, jelenleg pedig 15 000-en áll, ami összesen 62%-os csökkenést jelent. Uplayen is hasonló adatokat produkált a játék.

A jelenség nem ismeretlen a Ubisoft számára, hiszen a The Division Steames játékosbázisa is 57%-kal csökkent a megjelenés utáni harmadik hétre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)