Hirdetés

For Honor - videón az új, vikinges pálya

|

Az új hőssel egy új harctér is érkezik majd.

Hirdetés

Augusztus 1-jén veszi kezdetét a For Honor harmadik évének harmadik szezonja, a Year 3 Pass-szel rendelkezők ekkortól vihetik csatába Huldart és Gretart, a Jormungandr vezetőit, akiknek a gyengék elpusztítása a célja.

Hirdetés

A többieknek egy héttel többet kell várni, viszont az új csatatérre, a Storr Strongholdba mindenki e hét csütörtökén teheti be a lábát. A Breach módban választható terület zónáit az alábbi videó mutatja be, egészen szép lesz.

Ha valamilyen platformon rendelkeztek már a For Honorrel (volt néhányszor ingyenes itt-ott, ha máshogy nincs meg), mindenképp nézzetek vissza, hátha újra elkap titeket (vagy most először).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)