Hirdetés

For Honor - kiderült, mikor kezdődik a következő szezon

|

A Ubisoft elég sok újdonsággal fogja bővíteni a játékot, ráadásul már nem is kell sokat várnunk a frissítésre.

Hirdetés

A For Honor idővel magára talált, és mivel augusztusban ingyenes lesz az Xbox Live Gold előfizetőknek, rengeteg új játékos szabadulhat rá. Lesz kinek tartalmat gyártani.

Hirdetés

A tervek szerint augusztus 2-án rajtol el PlayStation 4-en és Xbox One-on a For Honor hetedik szezonja, ami a Storm and Fury nevet kapta.

A frissítés többek között átalakít néhány hőst, illetve a rangsorolás rendszerét is átdolgozza egy picit a Ubisoft. A fejlesztők a játékosok visszajelzései alapján komoly változásokat eszközölnek a Warden és a Valkyrie karakterek kapcsán, akik így hatékonyabbak lesznek harc közben. Emellett bekerül egy vadonatúj pálya is, a Secluded Keep, ami számos játékmódban (Tribute, Skirmish, Elimination, Brawl és Duel) elérhető lesz. Mindezen felül új rangok érkeznek a legjobb játékosok számára.

Ti játszotok még a Ubisoft alkotásával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)