Hirdetés

Késnek a For Honor Year 4 Season 2 újdonságai

|

Jelenleg úgy néz ki, hogy csak nyár elején fog megérkezni a játék következő szezonja.

Hirdetés

A videojáték-iparra is elég komoly hatással van a koronavírus-járvány, hiszen például eseményeket kellett törölni miatta, és számos fejlesztő kezdett el otthonról dolgozni a helyzet miatt. Így pedig sajnos simán benne van a pakliban, hogy egy-egy új betervezett frissítés nem érkezik meg időben.

Hirdetés

A For Honor fejlesztői nemrég közölték a nagyérdeművel, hogy úgy döntöttek, elnapolják a játék következő szezonjának indulását. Habár a posztból az derül ki, hogy a fejlesztők elég jól alkalmazkodtak az otthoni munkavégzéshez, ez az átállás mégis negatív hatással lehetett a csapat terveire. Emiatt a következő nagy frissítés csak június 11-én érkezik meg, feltéve persze, ha nem lesz indokolt egy újabb halasztás.

Persze azért hoztak egy kis jó hírt is a srácok, ugyanis elárulták, hogy már dolgoznak azon, hogy valahogy elhozhassanak bizonyos közkedvelt mókákat a rajongóknak, egyfajta kompenzálásképp a csúszás miatt. Nem tudjuk, hogy pontosan mik ezek és mikor jöhetnek meg, de dícséretes, hogy a csapat igyekszik kiengesztelni a játékosokat.

Ti várjátok már a For Honor következő szezonját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)