Hirdetés

For Honor - fontos változások jönnek az első frissítéssel

|

A For Honor esetében a Ubisoft szeretné, ha a lehető legnyíltabb lenne a kommunikáció, így már most bejelentették, milyen módosításokra számíthatunk a közeljövőben.

Hirdetés

Néhány kisebb bukdácsolástól eltekintve egész jól rajtolt a For Honor, de természetesen a játékosok visszajelzései alapján folyamatosan finomítják tovább a játékmenetet. Szerencsére nem ugrottak bele abba, hogy a hiszti első jelére elkezdjék nerfelgetni vagy buffolgatni a hősöket, de néhányhoz azért hozzányúlnak.

A legfontosabb, mindenkit érintő változtatás, hogy a guardbreak counter mozdulatot átdolgozzák, így visszakapjuk a bétában megismert mechanikát. A változtatás megzavart pár embert, és bár a legjobbak már elég jól begyakorolták az új időzítést is, azért nem bánjuk, hogy ezt rendbe teszik.

A Conqueror, a Berserker és a Peacekeeper is egy picit bugosak, utóbbi például néha nem teszi fel a vérzést, amit mihamarabb orvosolni fognak. Azt elismerték, hogy a Valkyrie egy kicsit gyengébb, mint szerették volna, úgyhogy rajta több oldalról is húznak. Emellett ha az ellenfelünk kilép a meccsből (duel, brawl vagy elimination), akkor a full hp-s bot helyett egy halottat dob be a játék, vagyis automatikusan megnyerjük az adott kört.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)