Hirdetés

Nagy frissítést kapott a For Honor, de a játékmenet nem sokat javult

|

A jövőben sokkal több jutalmat kapunk majd a meccsekért, de a stabilitási és balansz problémák javítására még várnunk kell egy kicsit.

Hirdetés

Elég sokan kiborultak, hogy miután valaki kiszámolta, hogy több mint két évig kéne farmolnunk a For Honor kozmetikai tárgyait, a Ubisoft csak annyit válaszolt: nem kell, hogy minden karaktert kimaxoljanak a játékosok.

Úgy látszik, hogy mostanra egy kicsit megenyhült a szívük, így a jövőben a meccsekért járó jutalom 25%-kal, a napi és felvehető küldetésekért járó jutalom 33-50%-kal nő, a Community Orderek pedig 500-1000 helyett 2000 Steelt adnak majd. Hogy az extra pénzünket legyen mire költeni, természetesen azonnal be is került pár új páncél a játékba.

A néhány nappal ezelőtti szerverleállás miatt ismét 3 nap Champion státuszt kapnak a játékosok, illetve a korábban letiltott pályák közül River Fort már vissza is került a forgásba. Ezzel remélhetőleg sikerül egy kicsit megnyugtatni a hőbörgő tömeget, akik a stabilitási problámák mihamarabbi orvoslását és egyes karakterek nerfelését vagy buffolását követelik. Persze már ezeken is dolgoznak, csak kell még egy kis idő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)