Hirdetés

Szavazz: te megveszed a For Honort?

|

Nyakunkon a For Honor megjelenés, a bétát látva pedig szép lassan mindenki eldöntheti, hogy kell-e neki ez a játék, vagy sem.

Hirdetés

Reggel már foglalkoztunk egy kicsit a bétával és annak tanulságaival. A For Honor nyilvánvalóan nem hibátlan és a megjelenéskor sem lesz tökéletes, de a jelek szerint egy kifejezetten élvezetes játékba ugorhatunk fejest Valentin-napkor.

A Ubisoft több döntést is meghozott a tervezési fázis során, amelyek igencsak befolyásolják majd, hogy mekkora játékosbázissal rendelkezik majd a For Honor. Ilyen például, hogy a harcrendszer sokkal inkább hasonlít egy verekedős játékhoz mint egy hack'n'slash-hez, és az is, hogy a dedikált szerverek helyett P2P kapcsolatra építik az egész rendszert. Hogy erre nemzetközi szinten hogy reagál majd gamer társadalom, azzal kapcsolatban egyelőre csak tippelni tudunk, a GSO olvasóit illetően azonban pontosabb képet kaphatunk, ha kattintotok egyet ide:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)