Hirdetés

For Honor - új trailerrel mutatkozott be az év első új hőse

|

Az új lovag karakter egy súlyos harcos lesz, aki egy hatalmas pajzzsal és egy hosszú karddal osztja az igazságot.

Hirdetés

Ahogy azt az előzetes tartalmi beosztásban már megígérték, január végén jön a 2019-es év első új For Honor karaktere. A Vortiger egy pofás kis trailert is kapott, amiből megtudhatunk pár apró részletet történetéről.

Hirdetés

Maga a karakter a Year 3 Pass része lesz, így aki rendelkezik a bérlettel, az már január 31-én csatába is mehet vele. A többieknek pár napot várniuk kell, mivel a teljes megjelenés csak február 7-én lesz esedékes. Aki nem szeretne valódi pénzt áldozni egy új bajnokra, az 15 000 acélért válthatja majd ki Vortigert.

A Ubisoft január 24-én egy fejlesztői élő adást is tervez, ami alatt még többet mesélnek majd Vortigerről, és a többi első szezonos tartalomról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)