Hirdetés

For Honor - ilyen tartalmakkal bővül idén

|

Egy friss videó mutatja be, hogy milyen újdonságokra számíthatunk a játék harmadik évében.

Hirdetés

Újabb karakterekkel, eseményekkel és egyéb finomságokkal bővíti a a For Honort a Ubisoft.

Hirdetés

A jövő héten kezdődik el a játék harmadik éve, ismét négy szezon vár majd a rajongókra, melyek mindegyike új tartalmakkal fogja bővíteni a Ubisoft játékát.

Minden szezon egy-egy új karakterrel fogja bővíteni a választható harcosok listáját, továbbá új eseményekre, kozmetikai tartalmakra és természetesen a már meglévő karakterek egyensúlyban tartására, némelyikek teljes újradolgozására is számíthatunk az elkövetkezendő év során. A videóból az is kiderül, hogy a fejlesztőcsapat nagyon lelkes és elkötelezett a For Honor jövőjét illetően, és szeretnék szélesíteni a játék határait az új tartalmak érdekében.

 Az érkező újdonságokat egy rövid, de legalább annyira tartalmas videó foglalja össze:

A For Honor harmadik éve hivatalosan január 31-én startol el, méghozzá a korábban bejelentett új karakterrel, Vortigerrel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)