Hirdetés

For Honor - minden, amit az alfa tesztről tudni kell

|

Már nem kell sokat aludni, és indulhat a kaszabolás. Kaptunk új kaszt bemutató videókat és a zárt alfa teszten kipróbálható módokra, tartalmakra is fény derült.

Hirdetés

Aki kíváncsi a játékra (és kapott meghívót), az már a héten kipróbálhatja és tapasztalataival segítheti a fejlesztőket a For Honor végleges formájának kialakításában. Összeszedtük, amit érdemes a zárt alfáról tudni. 

Mikor kezdődik a For Honor zárt alfa?

Az alfa teszt szeptember 15-én 15:00-kor indul majd, és körülbelül szeptember 19-én hajnali 2:00-ig tart.

Ki vehet részt benne?

Mindenki, aki jelezte szándékát ezen az oldalon, és kapott meghívót. Aki az alfába nem került be, a bétában később még lehet, hogy részt vehet.

Mit lehet kipróbálni a zárt alfa ideje alatt?

Harcosok

A teszt ideje alatt (és a kész játékban is) a Knight, Viking és Samurai frakciók valamelyikébe tudunk majd csatlakozni, melyeken belül a négy korábban bemutatott kaszt, a Kensei, az Orochi, a Warden és a Raider; valamint két új harcos, a Conqueror és a Berserker közül tudunk választani. Minden hősnek megvan a maga egyedi képessége, a saját páncélzata, fegyvere és egyéni harcmodora.

A kasztokról bemutató videók is készültek, íme:

- A Kensei egy szamuráj, aki egy hatalmas karddal harcol.

- A Raider egy kigyúrt, dühös viking, aki nem nagyon finomkodik, baltájával tesz rendet.

- A Warden egy klasszikus jellegű lovag nagy hosszúkarddal.

- A harcos szellemű Berserker a Viking frakciót erősíti. Baltákkal támad ellenfeleire, vad, szabad, nem ismer félelmet, igazi ereje mégis a szenvedélyében rejlik.

- A Knight frakció tagja a Conqueror, aki páncéljával, de főleg a láncos buzogányával már-már művészien csodás mozdulatokat hajt végre. Ők az igazság harcosai, akik a játékban ólálkodó bűnözőkre vadásznak.

- Szívemnek legkedvesebb karakter, az Orochi, a Samurai frakcióba tartozik és róla is kaptunk egy bemutatót. Gyors, erős, mesterien bánik a katanaval és úgy mozog, mint egy árnyék. Az egyik legnagyobb harcos, akit a világ valaha is a hátán hordott.

Játékmódok

Az öt multiplayer játékmódból három lesz elérhető a bétában:

  1. Duel, vagyis a tiszta 1 vs. 1 elleni küzdelem.
  2. A Brawl, ez a 2 vs. 2 mód.
  3. Dominion, amiben 4 vs. 4 felállás van.

Mindegyikhez külön pálya tartozik, melyeken más-más taktikát kell alkalmazni, hogy győzedelmeskedjünk.

Természetesen megismerhetjük majd a fejlődési rendszert, tanulhatunk új képességeket, megszerezhetünk nagyobb szintű páncélokat, fegyvereket, illetve kapunk újabb és újabb karakter testreszabási lehetőségeket.

Mi a For Honor zárt alfa gépigénye?

A PC-s változat gépigénye viszonylag baráti, úgyhogy aki rajong a középkori harcosok világáért, annak nyugodtan ajánljuk. A teszt PS4-en és Xbox One-on is fut, ott értelemszerűen egy-egy konzol kell hozzá.

Mikor jön és mivel tud többet a teljes változat?

Persze lesz single player mód is a For Honorben azoknak, akik egyedül kívánják felfedezni a játékot. Ha szeretnétek még jobban felkészülni az alfára, érdemes megnézni a 40 perces gameplayt az E3-ról.

A játék megjelenéséig azonban február 14-ig várnunk kell, de ha minden jól megy, ekkor jön PS4-re, Xbox One-ra és PC-re is.

Ti benéztek a tesztre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)