Hirdetés

Fordítsd oda a másik orcádat is - A maflás kritika

|

Az élet néha kioszt egy-két pofont, itt azonban ezt nem átvitt értelemben kell értenünk. Poénokra és látványos, de annál viccesebb bunyókra vágysz? Megnyugtatlak, most jó helyen jársz.

Hirdetés

Milyen újdonságot nyújthat ma egy amerikai vígjáték? Úgy néz ki Kevin James-nek sikerült bebizonyítania, hogy még van poén Hollywoodban és a sok spin-off, valamint sorozat között igen is akadnak új ötletek. Igaz, nem egy Oscar díjas alkotás, de az eredetiség megérdemel egy kritikát. Az alapkoncepció a következő: Mi történik akkor, ha egy iskolának nincs pénze és gyakorlatilag minden délutáni szakkört és kikapcsolódást meg akar szüntetni? Aki aktívan járt iskolába, tudja hogy ezek adják meg a suli szeretetét és alakítják ki a kellemes légkört. Nos, hát az író és egyben főszereplő Kevin James is ráérzett erre a dilemmára, és megalkotta A maflást, amely egy leszegényedett gimnázium abszurdul szórakoztató helyrehozását mutatja be.

Főhősünk Scot Voss (Kevin James) az iskola mondhatni „rossz tanárja”, késve bejár órákat tartani, vagy inkább csak újságot olvasni, hiszen jól látja hogy amit tanít (biológia) haszontalan a diákjai számára és emiatt a lelkesedés alább hagyott. Azonban a munkahelyre nem csak lebzselni, hanem csajozni is jár hiszen a fergetegesen szép Bella Flores (Salma Hayek) az iskola védőnője, mindig elkápráztatja.

A kritika a CineStar honlapján olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)