Hirdetés

FORGE teaser trailer: a Half Life és a WoW ötvözete

|

A címben szereplő állítást nem a kisujjunkból szoptuk ki, hanem a fejlesztők beszélnek így a játékukról.

Hirdetés

A Dark Vale Games egy indie stúdió, akik játékuk bejelentésével együtt egy teaser trailert is kiadtak, mely bemutatja a PC-re érkező FORGE környezetét és hangulatát.

A PVP bulira kihegyezett játék egy mash-up MMO lesz, melynek erőteljes alapjait képezik a skillek, és a Dark Vale Games szerint a játékmenet forradalmian új stílusát hozza. Timothy Alvis COO/CTO szerint "az inspirációt a legnagyszerűbb lövöldözős játékokból vettük, mint amilyen az eredeti Half Life és az Unreal, és ezeket vegyítjük a World of Warcraft és a Dark Age of Camelot tulajdonságaival. A végeredmény olyasféle multiplayer játék, ami eddig soha nem látott játékmenetet eredményez." Ehhez csak annyit lehet hozzáfűzni, hogy szurkolunk a csapatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)