Hirdetés

Forged Battalion - új RTS-en dolgoznak a Star Wars: Empire at War fejlesztői

|

A legutóbb a Grey Goo-t készítő Petroglyph Games következő játékát jövő hónaptól mi is kipróbálhatjuk.

Hirdetés

Lassan két éve, hogy megjelent a Grey Goo, ami ugyan nem tarolta le a piacot és döntött eladási csúcsokat, elég jól teljesített. A Petroglyph egy tapasztalt csapat, az Empire at War mellett a Universe at Wart is ők készítették, és most valami újjal próbálkoznak.

Hirdetés

A 21. század végén játszódó Forged Battalionban mélyen testre lehet szabni az egységeinket és a frakciónkat. A világot a klímaváltozás következményei sújtották, és ha ez nem lenne elég, egy katonai szervezet világszerte előre tört. Mi ellenállók szerepében harcolhatunk ellene.

A korai hozzáférésű változat január 16-án jelenik meg. Ebben megtaláljuk a kampány első felvonását, nyolc játékost támogató skirmish mapokat, több játékmódot, dedikált szervereket, öt testreszabható egységtípust, valamint eloszthatjuk a csatákban szerzett pontjainkat egy techfán. A fejlesztők várják a visszajelzéseket, ezeknek megfelelően fogják alakítani a játékot. Reméljük, lesz iránta érdeklődés, van egy nagyon finom C&C beütése, az segíthet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)