Hirdetés

Forged Battalion - megjelent a korai hozzáférésű változat

|

Az RTS-rajongók már maguk is kipróbálhatják, milyen lett a Star Wars: Empire At War és a Grey Goo készítőinek új játéka, a Forged Battalion.

Hirdetés

Nem is olyan rég leplezte le legújabb játékát a Petroglyph, a legelhivatottabb rajongók viszont már ki is próbálhatják az új RTS-t. A Forged Battalion jelentősen színesebb lett a stúdió előző játékánál, a Grey Goonál, de nem ez az egyetlen újdonság.

Hirdetés

A készítők által legérdekesebbnek tartott rendszer az frakciónk testreszabása, ugyanis a játékban a különböző egységeink, szuperfegyvereink, sőt még gyáraink egyes tulajdonságait is mi választhatjuk meg. Ezt már akár ki is próbálhatjátok, ugyanis a játék mától kapható korai hozzáférésű változatban, ami kapcsán azt is elárulta a Petroglyph, hogy a Forged Battalion teljes változatára nagyjából fél év múlva számíthatunk. Az Early Access rajtot egy új trailerrel is megünnepelték, ahol többek között a testreszabási opcióinkat tartalmazó masszív tech fát és a fent említett szuperfegyverek pusztítását is láthatjuk néhány pillanat erejéig.

Ti adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)