Hirdetés

Forged by Chaos - Képek az online szerepjátékról

|

CryENGINE 2 grafikus motoron futó fantáziavilág megteremtésén fáradozik a Panzar Studio. Eddigi eredményeiket képek formájában prezentálták.

Hirdetés

Tavaly júniusban bejelentették a CryENGINE 2 grafikus motor hajtotta Forged by Chaos névre hallgató alkotást, melyben a Panzar Studio fejlesztői szerint szakszerűen keverednek az klasszikus mulitplayer és szerepjáték elemek. A kizárólag asztali rendszereket támogató Forged by Chaos leleplezése óta meglehetősen keveset hallatott magáról, habár a játék hivatalos oldalán novembertől kezdődően gyakran mutogattak a készítők különféle artwork és koncepcióképeket, screenshot-okat nem kaptunk.

A mai nap folyamán ezen változtattak az illetékesek, irdatlan mennyiségű képet hoztak nyilvánosságra, ezekből válogattunk. Magáról a játékról egyelőre keveset tudni, összesen 64 játékos eshet egymásnak deathmatch módban teljesen lerombolható környezetben. A harcok során tapasztalati pontokat szerzünk, fejlesztjük karakterüket, erősebb fegyverekhez és páncélzathoz jutunk, új varázslatokat sajátítunk el, esetleg igénybe vehetjük a Forged by Chaos szólómódját képző küldetéseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)